Krémová pórová polievka s cibuľou, syrom Pecoríno a cícerom
Kód: LYO000112Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pokiaľ plánujete romantické stanovanie vo dvojici, odporúčame zvoliť iný pokrm. Ak však hľadáte zahrievaciu polievku s výraznou cibuľovou chuťou, tento krém z cibule, póru a zemiakov je trefou do čierneho. Pár plátkov syra Pecorino Romano a hrsť cíceru skvele dopĺňa túto klasickú domácu cibuľačku, po ktorej raz za čas každý zatúžime.
Jedlá sú pred vysušením mrazom varené a ochutené.
V balení nie sú žiadne umelé prísady, žiadne pridané cukry, žiadny palmový olej a žiadne konzervačné látky. Jedlo je vyrobené zo 100% prírodných surovín. Doba spotreby sú 4 roky.
Info pre konzumentov:
- Jedlo bez mäsa
- Bez lepku
Zloženie:
- cibuľa 21%
- pór 21%
- cícer14%
- zemiaky
- syr Pecorino Romano (PDO) 7%
- kyslá smotana
- pažítka
- soľ
- korenie (obsahuje zeler)
Tabuľka nutričných hodnôt:
Ve 100 g | Porcia 60 g (370 g pred vysušením) | |
Kalórie | 1743 kJ / 417 kcal | 1046 kJ / 250 kcal |
Tuky | 18 | 11 |
z nich nasýtené mastné kyseliny | 11 | 6,8 |
Sacharidy | 37 | 22 |
z toho cukry | 13 | 7,8 |
Vlákniny | 12 | 7,4 |
Bielkoviny | 20 | 12 |
Soli | 5,8 | 3,5 |
Uvedené hodnoty sú v gramoch.
Dodatočné parametre
Kategória: | Polievky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.06 kg |
Kód dodavalete: | 1063 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Skutečné jídlo
Tahle polská rodina měla se sušením bylinek, ovoce a zeleniny pomocí mrazu už roky zkušeností, když v roce 1998 představili také mrazem sušená jídla pro jachtaře, horolezce nebo turisty. A každé jejich jídlo dnes i do těch nejodlehlejších koutů světa přináší něco, co po náročném dni venku zaplaví vaše tělo blahem. Protože je to prostě dobré. Připravené pouze z přírodních surovin. Bez konzervantů a jiných umělin. Zkrátka skutečné jídlo.
100% přírodní
Nic umělého. Zelenina, ovoce a bylinky pochází buď z vlastních polí nebo od spřátelených farmářů, na které je spolehnutí.
Akorát na lžičku
I po zmražení rozpoznáte v pytlíku původní tvar i velikost surovin. Přičemž každý kousek má velikost tak akorát na lžičku.
Trvanlivost 5 let
Odstranění vody brání mikroorganismům a enzymům v činnosti. Hlavní jídla tak vydrží v pytlíku až pět let.
Přesně to, co tělo potřebuje
Nettle Curry podle horolezce Seana Villanuevy O’Driscoll. Mash and Cheese od horského vůdce Mathieu Maynadiera. Nebo jablečný koláč, s jehož receptem přišel alpinista Marko Prezelj. V polském městečku Kielce připravují jídla, která mají vysokou kalorickou hodnotu a taky přirozený obsah vitamínů a minerálů. Přičemž každé jídlo se nejprve uvaří a teprve poté se šokově zmrazí do podoby, kterou vycpete jakýkoliv volný kousek místa v batohu.
Zasytí od rána do večera
Hlavní jídla
„Tato jídla považujeme za nejchutnější stravu tohoto typu na trhu," prohlásili porotci, když ocenili LYOFOOD cenou The Gold Outdoor Industry Award na veletrhu OUTDOOR. Dejte si něco s masem nebo bez, jídlo veganské, bez lepku nebo dvojitou porci.
Polévky
Krémové vegetariánské polévky (a některé také bezlepkové) s vybranými sýry nebo třeba poctivá gulášovka s jemnými kousky vepřového, která prohřeje stejně, jako kdyby vám ji naservírovali na horské chatě.
Snídaně
Ovesné kaše s chia semínky a ovocem, které chutná, jako byste si ho právě natrhali čerstvé. Ideální start do nového a dlouhého dne. Nebo preferujete něco ještě vydatnějšího? Tak co míchaná vejce na mexický způsob?
Ovoce a dezerty
Jablečný koláč s drobenkou nebo proslulý španělský Crema Catalana? Tohle rozehřeje atmosféru i v promrzlém a mokrém horském bivaku. Ostatně i v krajině plné ledu a sněhu můžete dostat čerstvé ovoce. Jahody, banán nebo třeba lesní plody.
Nápoje
Osvěžující smoothie, které přenese do lůna divočiny atmosféru thajské pláže a ještě napumpuje do těla novou dávku energie a vitamínů. I tyto ovocné bomby (samozřejmě bez přidaných cukrů a konzervačních látek) stačí jenom zalít vodou.